Rianne van der Meer

Rianne van der MeerMensen omschrijven mij altijd als positief en open. Met energie, enthousiast, toegankelijk- objectief en nieuwsgierig. Zo kijk ik naar de wereld en alles en iedereen die ik hierin tegenkom.

Tijdens mijn opleiding commerciële economie stond voor mij resultaat centraal. Niet zozeer een financieel resultaat, maar het leveren van meerwaarde. Waar dit bij de trainingen op het gebied van verandermanagement en leiderschap de focus voor mij op het samen bereiken van dit resultaat lag.

Of het nu in werk, opleiding of in de privésfeer is, deze combinatie staat altijd centraal. Een combinatie die perfect past bij de identiteit van bijboom. Sinds 2013 werk ik dan ook met veel plezier samen met Petra!

Positief

Een positieve kijk op zaken helpt vooruit te kijken en je doelen te bereiken. Door te kijken naar kansen en de mogelijkheden in mensen, organisaties en projecten haal je het beste uit jezelf en elkaar.

Open

Het verhaal achter ieder mens, team of organisatie is uniek en ik wil het weten. Het ‘verhaal van’ is essentieel om bij stil te staan wil je vernieuwen of verbeteren. Soms moeilijk, maar door openheid en kwetsbaarheid ontstaan enorm mooie dingen.

Samen

Samen bereik je meer. Zo simpel is het. Daarnaast is verbinding maken leuk. Gebruik maken van elkaars goede ideeën en talenten. Samen, met een gezamenlijk doel, tot resultaten komen geeft energie. Ieder in een eigen rol, maar altijd vanuit gelijkwaardigheid.

Resultaat

Ga dus in gesprek én doe wat je zegt. Dan kom je tot resultaat. Met positieve energie, vanuit openheid en vertrouwen mensen in beweging krijgen. Om vervolgens tot de kern door te dringen, zodat je de juiste dingen kunt doen en snel tot een diepgaand resultaat kunt komen.