Over ons

Petra BoomPetra Boom

Wat mij drijft is het aangaan van de perfecte combinatie tussen vorm en inhoud. Door mijn achtergrond als bestuurskundige, maak ik me snel nieuwe onderwerpen eigen. Hierdoor ken ik bij elke bijeenkomst de rode draad en ben ik in staat deze te bewaken. Door mijn improvisatievermogen kan ik goed omgaan met een zaal mensen en zet ik in contact met de zaal de lijnen van de bijeenkomst uit.

Ik heb aan de Universiteit Twente gestudeerd. Tijdens mijn studie ben ik lid geworden van theatersportvereniging Pro Deo, waarmee ik twee keer Nederlands kampioen ben geworden. Toen leken dat twee verschillende werelden, maar ik ben blij dat ze allebei samen zijn gekomen in het vak dat ik nu met zoveel plezier uitoefen.

Meer over Petra >>

Rianne van der MeerRianne van der Meer

Mensen omschrijven mij altijd als positief en open. Met energie, enthousiast, zonder oordeel en nieuwsgierig. Zo kijk ik naar de wereld en alles en iedereen die ik hierin tegenkom.

Tijdens mijn opleiding commerciële economie stond voor mij resultaat centraal. Niet zozeer een financieel resultaat, maar het leveren van meerwaarde. Waar ik tijdens mijn werk én trainingen in verandermanagement en leiderschap realiseerde dat je nog veel meer waarde kan leveren indien je dit resultaat samen bereikt.

Of het nu in werk, opleiding of in de privésfeer is, deze combinatie staat altijd centraal. Een combinatie die perfect past bij de identiteit van Bijboom. Sinds 2013 werk ik dan ook met veel plezier samen met Petra!

Meer over Rianne >>